Lägerdatum 2020

Konfirmationstiden består av två läger; ett kortare läger under våren och sedan ett längre i början på sommaren. Datum för konfirmation är i början av juli.

Nedan följer datumen för lägret 2020
Läger 1, 2020:
4-7 april (Lägret avslutas på eftermiddagen den 7 april med en gudstjänst dit föräldrar och syskon är välkomna. Detta följs av fika och föräldrarinformation).
Sommarläger, 2020:  lör 13 juni - lör 4 juli.
Datum för konfirmationen är 4 juli 2020.
Återträff: 9-11 okt 2020.

Kostnad

Avgiften för 2020 är 12290kr (resten täcks av Svenska kyrkans clearingsystem).
I priset ingår:
  1.   - Boende, mat, material och ledare under fyra veckors konfirmationsläger på kursgården Helsjön (1 kortare träff på våren, 3 veckor på sommaren).
  2.   - Rabatterat pris på UngdomsOas sommarläger samma sommar som konfirmationen.

Klicka här för information om betalning, avanmälan och eventuell återbetalning.

Under våren inleder vi konfirmationstiden med ett kortare förläger. På sommaren följer sedan tre veckors läger.
Vi kommer att ha en hajk, ha upplevelsevandringar och roliga aktiviteter. 

En vanlig dag

En vanlig dag på lägret innehåller undervisning av våra duktiga lärare, smågruppsamlingar med faddrarna, måltider i Helsjöns matsal och fritid med aktiviteter, gemenskap och annat skoj. Dagarna avslutas med bön och lovsång.

Under sammanlagt fyra veckors tid kommer du att lära dig mer om Gud, lära känna nya vänner, skratta, kanske gråta, upptäcka nya sidor av dig själv och få minnen för livet. Vi önskar att konfirmationstiden ska få bli en tid då man kommer närmre Gud och upptäcker det liv som Gud kallar oss att leva.

Vi tror att det kommer att bli ett väldigt spännande läger!
 

Frågor?

Har du frågor så tveka inte att höra av dig till Johannes Imberg (präst) på 0738-520463 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.