Praktiskt inför lägret

Hej!

Äntligen är det snart dags för läger!
Vi är så glada över att ju Du kommer och vi hoppas att du känner dig välkommen och förväntansfull!

Här kommer viktig information inför lägret:

 1. - Platsen för lägret är Håstensskolan i Varberg. Adress: Äckregårdsvägen 5, 432 32 Varberg. Vi kommer sova på klassrumsgolv så ta med dig sovsäck och luftmadrass.
  - Om du åker kollektivt till lägret tar du Buss 651 från Varbergs station (riktning mot Ullared/Rolfstorp) eller Buss 60 från Varbergs station (riktning mot Äckregården/Brunnsberg). Du går av vid Varberg Håstensskolan Äckregården. Klicka här för att komma till Hallandstrafikens reseplanerare. Du kan antingen köpa kort som du laddar med reskassa på Varbergs station eller köpa enkelbiljett i biljettautomat på stationen eller med hjälp av Hallandstrafikens app för Android eller iOS.
  - Lägret startar Tisdagen den 25e Juli med öppningsmöte kl 15, men var där en stund innan och checka in dig! Incheckningen startar kl 13. Ät lunch innan du kommer!
  - Lägret avslutas kl 16 Lördagen den 29e Juli.
  - Våra morgon- och kvällsmöten kommer hålla till utomhus i ett cirkustält (KUL!), men kom ihåg att ta med en jacka eller varm tröja ifall kvällarna blir kalla.
  - Ta med dig din bibel, anteckningsmaterial och fickpengar då vi har café på kvällarna. Ögonbindel och öronproppar kan vara bra att ha då vi sover flera stycken i samma sal. Ett tips är också att ta med dig en cykel (absolut inget måste) men lägret håller till en liten bit utanför Varbergs centrum/havet så om du vill åka dit under fritiden kan det vara bra att ha en cykel. Om du inte har möjlighet att ta med en cykel går det bussar som endast tar 5 min.

Nu har du fått massor av information och vi hoppas att du känner dig redo att åka på läger!

Har du ändå några frågor kan du ringa eller smsa Hanna Berle0707-948867.
Glöm inte att be för vårt läger. Bön är mäktigt och din bön gör skillnad!

Vi tror att Gud har stora planer för detta lägret och att Han ser fram emot att få möta dig och att du ska få förstå mer av hans kärlek för dig.

Vi ses snart i Varberg!

Med vänliga hälsningar,
planeringsgruppen.