Sommarläger 2020

logga stor

Välkomna till Ungdomsoas sommarläger i Ljungby 2020! Under de här dagarna kommer vi att ha massor av tid med varandra och med Gud. Vi kommer lovsjunga Jesus, hänga i kalastältet, lära känna nya människor, äta god mat och lyssna på spännande talare. Detta är en vecka du INTE VILL MISSA!

Årets lägertema är I'll give thanks - i alla omständigheter, med allt jag är, ger jag dig ära! Vi längtar efter att Gud själv ska få röra våra hjärtan och väcka en förundran i oss över vilken god god Far han är. Förståelsen av att Gud är god gör att vi kan lovsjunga honom genom allt. När vi inser att Gud är vår far, och vi är hans barn, faller allt världen säger om vår identitet bort. Guds ord får definiera min verklighet mer än omständigheterna runt omkring. Han har offrat allt för dig, så stor är hans godhet.

Smaka och se att Herren är god! Salig är den som flyr till honom. - Ps 34:9

Angående Covid-19:

Med tanke på det rådande läget i världen är det just nu lite osäkert att planera läger. Men än så länge kör vi på som vanligt! I nuläget hade lägret inte kunnat genomföras men vi tänker att mycket kan hända innan juli. Därför öppnar vi anmälan och ser fram emot sommaren.

Utöver biljettpriset tillkommer en anmälningsavgift på ca 100 kronor för biljettjänsten, om vi behöver ta beslutet att ställa in lägret kommer du att få tillbaka de pengar du betalat för biljetten men tyvärr inte det som anmälningsavgiften ligger på. Eventuellt beslut om att lägret behöver ställas in kommer att meddelas i mitten av juni.

Information

Datum: 21-25 juli 2020
Lägrets plats
är Sunnerbogymnasiet i Ljungby med adressen Axel Roothsgatan 13, 341 41 Ljungby
Mat
ingår! Frukost, lunch, middag och kvällsmacka varje dag!
Incheckningen
öppnar från kl 13.00 tisdagen den 21 juli. Tänk på att äta lunch innan du kommer då det blir mat först till middagen.
Öppningsmötet på tisdagen är kl 15:00.
Lägret slutar
på lördag den 25 juli ca klockan 15.00.
Ålder:
15 och uppåt (född 2005). Är du 18 eller äldre? Klicka i det i din anmälan så hamnar du i en 18+ grupp med extra fördjupning.
Pris:
1200kr till och med 3 maj
1400kr från 4 maj till och med 21 juni
1700kr från och med 22 juni

Tänk på att du kan söka bidrag från din församling!

Anmäl dig här: Anmälan ungdomsoas 2020

Länk till Facebookevenemanget

För dig som har ett hjärta för att barn ska få lära Jesus eller vill växa i ledarskap finns möjligheten att kombinera Ungdomsoas läger med att vara barnledare på Youngsters.

Ledare

Vill du vara med som ledare på lägret? KUL! Då behöver du vara född senast -00, kontakta Samuel Göransson som är ledaransvarig för mer information.

Samuel Göransson 073 100 96 61, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frågor?

Om du har praktiska frågor rörande betalning, boende och liknande hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktuppgifter till lägerledningen

Alice Tersmeden 0739-909693, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Andrea Dyrssen 0737-339184, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen till Ungdomsoas 2020 önskar
Alice, Andrea, Elisabeth, Lisa, Sixten och Samuel i planeringsgruppen.