Varmt välkomna till Mission Possible 2014

Avslutningsmöte

Vi har valt att inte publicera sändningsmötet som Lars Westberg hade på MP 2014. Det är på grund utav att många fick förbön och profetiska ord framme vid scenen. Vi vill inte lägga ut filmer på människor som inte vet eller vill vara med på internet.

24-26 januari – i Furulundskyrkan, Göteborg.

Det är med stor förväntan vi ser fram emot ännu en Mission Possible konferens!

Vår längtan är att vi tillsammans ska få upptäcka Guds hjärta för landets ungdomar. Med mycket undervisning, lovsång, bön och gemenskap hoppas vi att rustas för att fortsätta våra engagemang på hemmaplan.

Vi lever i en spännande tid. Mycket är glädjande, men vi möter även många svårigheter och tuffa situationer. Vi tror att det är viktigt att vi får dela dessa erfarenheter och kunna stötta varandra i de olika uppgifter vi står i. Och framförallt att Gud får fylla oss med hopp, uthållighet, trofasthet och brinnande hjärtan.

Helgen är till för dig som frivilligt engagerar dig eller är anställd i ett arbete för ungdomar.

Vi hoppas få se dig och dina vänner i Furulundskyrkan 24-26 januari! Välkomna!


Broder Yun – "den himmelske mannen"

Brother-Yun-Heavenly-ManSom ung pojke i Kina greps han av kraften, kärleken och hängivenheten i tron på Jesus. Han fick tillsammans med många betala ett högt pris för sin orubbliga tro och beslutsamhet att följa Jesus oavsett vad det skulle kosta. Hans liv är ett modernt stycke ur Apostlagärningarna, med fruktansvärda fängelsestraff och tortyr men också Guds mirakulösa räddningar där han t.ex. med sönderslagna ben vandrar rakt ut från det fängelse som mänskligt sett ingen kunde fly ifrån. Det handlar också om hur Gud, mitt i svåra förföljelsetider, kunde skapa den största väckelsen i vår moderna historia och förvandla miljoner människors liv.

Broder Yun är en av Kinas husförsamlingsledare, men idag kan han inte återvända till sitt hemland. Han arbetar med missionsrörelsen "Tillbaka till Jerusalem" som vill nå ut till de onådda folken i området mellan Kina och Jerusalem.

Broder Yun kommer att dela sitt vittnesbörd, tala om Jesu kärlek, kraften i Guds Ord, uthålligheten i tuffa tider, trofasthet i tjänsten och framförallt: För Gud är inget omöjligt!

Inga Pagréus

inga pInga är diakon i S:ta Clara kyrka i Stockholm. Hon är en stor förebild för många med sitt outtröttliga arbete för att stötta utsatta människor. I över 20 år har hon i deras verksamhet mött hemlösa, drogmissbrukare och prostituerade.


Inga kommer på sitt varma sätt att dela med sig av sina unika erfarenheter med ungdomsvärlden, ge hopp och tröst, samt uppmuntra oss som kristna att dela evangeliet i både ord och handling.