VIKTIG INFO: UNGDOMSOAS FLYTTAR TILL RESTENÄS

.

Vi har med kort varsel behövt byta ort för lägret från Varberg till Restenäs på grund av diverse praktiska omständigheter. Gud har verkligen öppnat en dörr för oss i sista stund och vi tror att det kommer bli väldigt bra att ha lägret där istället.

Du som redan är anmäld bör ha fått ett mail under fredag kväll 6/7 med denna information. Om inte, och det inte råkat hamna i skräpkorgen, så kan du höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får du ett nytt mail.

Tyvärr kan vi inte längre erbjuda dig som deltagare att också vara Youngstersledare. Det går dock fortfarande bra att höra av sig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om man vill vara Youngstersledare och hänga med dem i Varberg istället.

Vi har också under fredagkvällen 6/7 uppdaterat hemsidan och hoppas att du hittar all information du behöver. Hör av dig och fråga annars! Kontaktuppgifter finns på lägerinfosidan.

Nu taggar vi inför att det snart är läger! Vi i planeringsgruppen har hög förväntan på Gud och vad han kommer göra i och med oss under lägret!

Guds Frid!
Planeringsgruppen för Ungdomsoas sommarläger